Жозе Моуриньо беше много разочарован от съдийството при поражението на неговия Рома с 1:2 от Кремонезе в среща от редовния сезон на Серия "А".

Португалският наставник беше изгонен на трибуните по време на срещата. 

"Умората не е оправдание. Нямахме късмет, допуснахме два гола при техния шанс и половина. Отговорността е наша. Липсваше ни интензивност. Играчите на Рома винаги искат да побеждават, но имам чувството, че Кремонезе изигра мача на живота си. Това не беше мач, който заслужавахме да спечелим, но не заслужавахме и загуба. След изравнителния гол всички си мислехме, че ще дойде победният гол, но вместо това дойде дузпа за тях", заяви Моуриньо пред DAZN.

При дузпата за Кремонезе Моуриньо вече беше на трибуните, след като беше изгонен за спор с четвъртия съдия Сера.

"Аз съм емоционален, но не и луд. За да реагирам така, първо трябваше да се случи нещо. Трябва да разбера дали мога да предприема някакви правни действия. Пичинини ми даде червен картон, защото за съжаление четвъртият съдия няма капацитета да разбере какво ми каза.

Искам да разбера дали има аудиозапис. Не искам да навлизам във факта, че Сера е от Торино и в неделя играем срещу Ювентус. За първи път в моята кариера четвърти съдия говори с мен по такъв начин. Беше неоправдано. В края на мача отидох да говоря с тях. Пичинини, който беше четвъртият съдия в последния мач, когато бях изгонен, ми каза да се извиня на Сера. Казах на Сера, че трябва да има смелостта да обясни какво се е случило, но той имаше проблеми с паметта", добави още португалецът.