Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди утрешния мач с Лудогорец. "Сините" са домакини на шампионите на България във вторник, като мачът започва в 17:15 часа.

Левски влиза в мача от осмо място, като столичани нямат победа в последните си 10 мача. Лудогорец е на втора позиция, на 4 точки от лидера ЦСКА.

"Ще играем на добър терен, а срещу нас ще има отличен противник. Удобен момент е да покажем нивото и качествата, които имаме. Важно е да намерим игрови ритъм, защото Лудогорец със сигурност е в по-добър заради двата мача срещу Андерлехт, в които играха на много добро ниво. За нас това е възможност да излезем от негативната серия и негативното игрово поведение. Вече не можем да се оправдаваме с терена и трябва да покажем добра игра", заяви Стоилов.

"Всички са здрави и тренират с отбора. Имаме конкуренция на някои позиции и трябва да решим кой ще започне. Като група за първи път от началото на сезона нямаме контузени или наказани, с изключение на Асен Митков. Важното е да играем със сърца и душа на терена, така както всеки фен се надява. Сега няма откъде да измислим лесно оправдания, трябва себераздаване, движение и динамика", сподели той.