Ерик Тен Хааг, мениджър на Манчестър Юнайтед, беше много щастлив от отстраняването на испанския гранд Барселона в турнира Лига Европа. "Червените дяволи" спечели с 2:1 реванша, игран на "Олд Трафорд", а в първия мач завършиха 2:2 на стадион "Камп Ноу". 

"Първото полувреме не беше задоволително. Имахме шансове, но изоставахме ненужно с 0:1. Знаем, че вкараме ли в игра Антони и Гарначо, имаме скорост. Те не се страхуват от никого“, започна той. 

"Брилянтна победа. Щом можем да победим Барселона, който е лидер в Ла Лига с 8 точки преднина, запомнящо се представяне. Ще го помним до края на сезона. Ще ни дава увереност, че можем да печелим големи мачове“, категоричен е Тен Хааг. 

"Антони е смел, излиза на терена и е готов да се бори. Фред имаше важна роля както в Барселона, така и днес. Трябваше да спре Френки де Йонг. Трябваше да е като комар, непрекъснато покрай него! Имаме страхотни характери в отбора.

Обичаме да играем на "Олд Трафорд“ заради атмосферата. Трябва обаче да играем и като гостим във враждебна среда, където се стараем да държим феновете тихи“, добави още мениджърът на Манчестър Юнайтед.