Френският национал и защитник на Барселона - Жул Кунде беше много разочарован от отпадането на "каталунците" от английския гранд Манчестър Юнайтед след поражение като гост с 2:1 в мач-реванш от 1/16-финалите на турнира Лига Европа (първият мач в Барселона приключи при равенство 2:2). 

"Болезнено е да бъдем отстранени от надпреварата по този начин. Изиграхме много добро първо полувреме, но допуснахме гол рано-рано през второто. Когато мачът стана 1:1 загубихме контрола, който бяхме установили. Много е разочароващо. Трябва да отдадем заслужено и на нашия противник. Те качиха предавката през второто полувреме и направиха нещата много трудни за нас“, започна Кунде.

"Съжалявам за верните шумни наши фенове, които бяха с нас тази вечер. И ние искахме да спечелим Лига Европа. От това и групите на Шампионска лига трябва да вземем поуките. Трябва да вдигнем едно ниво и съм сигурен, че ще го направим следващия сезон. Млад отбор сме и трябва да продължаваме да се развиваме“, добави още футболистът на Барселона.