Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Владимир Манчев заяви, че е доволен от спечелената точка срещу Спартак Варна. Мачът, който завърши 0:0, се изигра в Пазарджик, като това бе първо домакинство на Хебър на ст. "Георги Бенковски" в елита от почти 22 години.

"Емоционален мач за нашия отбор и това повлия на играта. Попречи и вятърът, който развали целия мач. Щастливи сме, че отново играем в Пазарджик пред нашата публика и се надявам да радваме привържениците с по-добри игри в предстоящите мачове", каза Манчев след мача.

"Имахме една-две ситуации през първото полувреме, но не успяхме да отбележим. Второто полувреме играхме срещу вятъра, а и с 10 души повече мислехме повече за защита. Не сме играли за равен, но в крайна сметка точката ни удовлетворява", призна наставникът на домакините

"Спечелихме доста единоборства, имаше много нарушения и мачът не беше приятен за гледане. Надявам се новото попълнение Анте Живкович да ни донесе голове. Трябва ни повече концентрация пред гола", добави Манчев.