Старши треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров-Херо сподели, че съжалява за равенството срещу Хебър. Дwубоят в Пазарджик завърши без попадения, въпреки че домакините доиграха мача с човек по-малко, след като Ивайло Михайлов бе изгонен за втори жълт картон в 74-ата минута.

"Нямахме достатъчно умение пред гола. Имахме превъзходство в играта - създадохме повече положения и владеехме топката повече. Може би вятърът не позволи и на двата отбора да изиграят по-качествен мач", заяви Херо след края на мача.

"Домакините имаха само едно положение пред нашата врата в края на първото полувреме. В последните 15 минути, когато бяхме с човек повече на терена, ни липсваше и лидерът, който да поведе отбора. Не че нямахме предимство, когато бяхме с числено равенство на терена, но в края трябваше да бъдем по-настоятелни, да натиснем повече", сигурен е той.

"В следващия мач срещу Ботев (Враца) искам да видя повече увереност в атака, но и късмет, защото без него често не се получава", завърши  Димитров.