Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте демонстрира оптимизъм, въпреки загубата на тима си от Милан.

Отборът на Милан победи като домакин Тотнъм с 1:0 в първа осминафинална среща от Шампионска лига. Реваншът в Лондон е на 8 март.

След двубоя италианският специалист посочи, че се е получил равностоен мач, в който една грешка на тима му е решила изхода от срещата. След попадението за Милан е било далеч по-лесно да играе по-защитно. В същото време играчите на Тотнъм така и не са успели да осигурят нужните пространства за нападателите.

Конте допълни, че очаква още един тежък мач между двата тима през март в Лондон. Той допълни, че играчите му са били длъжни да се справят далеч по-добре в ситуацията, в която Милан стигна до гола. Мениджърът на Тотнъм подчерта, че не трябва да се забравя, че Милан е в турнира като шампион на Италия, докато Тотнъм не е с титлата на Англия.

Настанвикът на лондончани каза още, че сигуацията преди реванша не е лоша за отбора му, като специално похвали играта на младите футболисти в тима.

Според него, Оливър Скип и Папе Сар са дали сериозна заявка за титулярни места, като до края на сезона двамата ще имат възможност да натрупат повече игрови минути.