Лийдс приема днес от 16:00 часа тима на Манчестър Юнайтед в среща от 23-я кръг на Висшата лига на Англия. Домакините ще търсят спечелването на точки от мача, които ще им помогнат в битката за спасение този сезон.

В момента съставът на бившия помощник треньор на "червените дяволи" - Крис Армас се намира на 17-о място с 19 точки в Премиър Лийг като е на 1 точка от чертата на изпадащите тимове. Отборът редува равенства с поражения в последните си мачове за първенство.

Манчестър Юнайтед са трети с 43 точки и не са се отказали от битка за второто, а дори и за първото място с оглед колебливите игри на шампиона Манчестър Сити и временния лидер Арсенал.

Домакините няма да може да разчитат на петима свои футболисти, които лекуват контузии. Това са Арчи Грей, Стюарт Далас, Родриго, Паскал Страйк и Адам Форшоу. Под въпрос са още четирима с травми - Лиъм Купър, Сони Пъркинс, Марк Рока Хунке и Луис Синистера

За Юнайтед мача пропускат Мейсън Гринууд, Кристиан Ериксен, Каземиро, Антони Марсиал, Скот МакТоминей и Дони ван де Бийк. До последно не се знае дали ще могат да участват Антони и Аарън Уан-Бисака.

Двата тима играха преди няколко дни в отложен двубой от осмия кръг. На "Олд Трафорд" никой не стигна до трите точки, завършвайки 2:2.