Старши треньорът на Берое (Стара Загора) - Николай Киров, говори преди първия мач на старозагроци от пролетния полусезон. В неделя заралии приемат ЦСКА в мач от 19-и кръг на Първа лига.

"Търсим промяна в нашето представяне и се надявам тя да е положителна. Именно заради това направихме тези доста промени. При подновяването на шампионата ще имаме проблеми във взаимовръзките между играчите и тяхното сработване, но няма как иначе", заяви Киров.

"През тази зима целта ни беше да поставим основите не само за пролетта, но и за следващия сезон. Всички основни наши играчи са с по-дълги договори. Берое имаше може би най-опитният отбор в елита, а сега възрастта на тима спадна, което е добре за бъдещето", добави наставникът.

"Реалната ни цел е да бъдем в първата четворка. Аз поставих тази задача пред отбора. Срещу ЦСКА искам да видя повече агресия от това, което показвахме през есента. Искам също така повече самочуствие, повече концентрация и повече игра с топката. Това е. Дано покажем наченки на по-добро лице в първия двубой срещу ЦСКА, а затвърждаването да се случи през целия шампионат", каза още Николай Киров.