Националният клуб на привържениците на Левски разкритикува ръководните фактори в родния футбол заради късния час на мача на "сините" срещу Черно море. Левски подновява кампанията си в Първа лига тази събота, но мачът ще сепроведе на ст. "Ивайло" във Велико Търново заради наказанието на столичани с лишаване от домакинство.

Мачът е предвиден за 17:30, но според част от организираните фенове на Левски, това е неприемливо време, имайки предвид ранното стъмване навън и безопасността на хората, който ще пътуват обратно към София.

"Господа ръководители на българския футбол.

Към 10.30 ч.на 09.02.2023 г. са продадени 1846 билета за футболната среща Левски - Черно море. Ще ви припомним, че са закупени и близо 6000 сезонни карти от привържениците на Левски. Колко от притежателите им ще дойдат на мача, може да се гадае. Дали зрителите на останалите мачовете от двете професионални групи сумарно ще бъдат повече от тези на ст. "Ивайло", ще разберем в края на кръга. Господа, в наредбата точно са упоменати наказанията за съответните провинения. Но никъде в наредбата няма наказание издевателство, защото само така може да се определи насрочения от вашите подчинени начален час на мача. Издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона-зрители, футболисти, служебни лица. И риск за живота и здравето на хилядите пътуващи в късните часове на нощта. Господа, вземете решение в полза на футбола!"