Старши треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров-Херо, говори пред медиите преди подновяването на българското първенство. "Соколите" приемат шампиона Лудогорец в събота, като първия мач от есента завърши 5:0 в полза на "орлите".

"Доволен съм от подготовката, която направихме", заяви родния специалист.

"Това, което си бяхме поставили като цел, го изпълнихме. Ако играехме срещу Лудогорец на по-късен етап щеше да е по-добре за нас. Те превъзхождат по класа всички останали отбори в първенството, но ние ще се опитаме да вземем това, което можем", добави Херо.

"Лудогорец не познава нашия отбор и това ни дава възможност да ги изненадаме. Колкото до нашия отбор, имаме нужда от още 1-2 попълнения, но няма да коментирам сега. Всички от отбора са готови за началото на полусеозна. Направихме селекция за цял отбор, но трябва да се развиваме във всички линии. Знам в каква позиция се намираме. Приел съм, че трябва да направим всичко възможно. Оптимист съм. Потенциалът, с който имаме, ще ни помогне да излезем от тази ситуация. Надявам се да има силни характери, защото трябва да вземем всичко от някои мачове“, каза още той.