Кристиано Роналдо вкара първия си гол за Ал-Насър при гостуването на Ал-Фатех, завършило 2:2. Португалецът бе точен от дузпа в добавеното време на двубоя, с което оформи крайния резултат.

В 12-ата минута юношата на Барселона Кристиан Тейо даде преднина на домакините с воле от дъгата на наказателното поле. В 34-тата гостите можеха да изравнят, но ударът на Андерсон Талиска срещна далечната греда, а при добавката Кристиано прати кълбото над очертанията.

Ал-Насър изравни в 42-рата минута, когато именно Талиска се разписа с изстрел по земя. Преди почивката Роналдо получи нова възможност да вкара, но напречната греда го спря.

Ал-Фатех отново излезе напред в 58-ата минута, когато Софиане Бендебка прати топката в мрежата от воле. В добавеното време Нух Ал-Муса фаулира Джалолидин Машарипов в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Роналдо се зае с изпълнението и по хладнокръвен начин донесе равенството в двубоя.

Гостите завършиха срещата в намален състав, тъй като след дузпата Талиска бе изгонен с директен червен картон след намеса на ВАР при нарушение на бразилеца срещу Петрос.

Ал-Насър остава само с една загуба в първенството през сезона. Съставът е водач в класирането с 34 точки от 15 мача. Вторият Ал-Шабаб също има 34, но е с по-лоша голова разлика и с един изигран двубой повече. Ал-Фатех е шести с 22 точки, колкото има и седмият Абха, но с по-лошо голово съотношение.