Отборът на Левски се прибра в България от едномесечния си подготвителен лагер в Дубай. Старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов даде оценката си за последните седмици и за показаното от неговите играчи.

"Доволни сме от условията на лагера и от работата, която успяхме да свършим. Това, което имахме като идеи мисля, че го свършихме. Сега трябва да се настроим на българска вълна. Можем да дадем каквато искаме оценка, но важно е какво ще покажем на терена", започна Мъри. 

"Ако зависи от мен, тази дестинация не бих я сменял в бъдеще. Имахме чудесни терени и условия за цените, които платихме. Левски тънеше в лукс за работа, хотели по-добри има и в Турция, но като условия смятам, че това е място, на което, който и да е отбор да отиде да се готви, ще бъде добре", добави той относно Дубай.

"Не сме гледали другите български отбори. Ние си имаме достатъчно игрови проблеми. По-важно е как ще играем ние и да решим нашите грижи. Ако Левски е достатъчно силен, нищо няма да зависи от противниците", заяви Стоилов.

"Играчите се стараха и действаха като колектив. Част от отборите, с които играхме, не могат да бъдат мерило за това докъде сме стигнали. В началото на първенството най-важно е играчите да прояват характер и воля. Друго, което е, там играхме на перфектни терени, а тук условията ще са други особено първият месец и половина", каза още специалистът.