Асен Чандъров, който е най-новото попълние в столичния гранд Левски, говори специално пред клубната телевизия на "сините“. Той вече е в Дубай, където се готви заедно с новите си съотборници за вотиря полусезон в родната Ефбет Лига. 

"Чувствам се перфектно. Мисля, че бързо ме приеха в отбора. Познавам повечето момчета отпреди, така че няма проблеми“, заяви Чандъров.

"Предишният престой в Левски не беше успешен, но се надявам този път да имам повече успехи. Изобщо не се замислих, стана за два дена, така че нямах много време за мислене. Треньорът е един от най-добрите, отборът е много качествен. Все пак това е Левски“, продължи той.

"Познавам се с Илиян Стефанов (Нани), играли сме при юношите, в националните отбори. Познавам се с Ники Михайлов, Попето, Марин (Петков), Анди (Андриан Краев), с много от момчетата.

Условията са перфектни в Дубай. Условията са перфектни, времето е перфектно. Теренът е супер. В Дубай е по-добре от другите места“, категоричен е футболистът. 

"Винаги се целя в най-високото, така че бих искал да имам всеки успех, който е възможен. Естествено, че са възможни. Надявам се да зарадваме привържениците с хубави мачове, победи и да пълним стадиона всеки мач“, добави още Чандъров.

24-годишният полузащитник подписа преди дни договор за 18 месеца. Играчът е юноша на "сините", а първия си професионален договор подписва със Септември през 2015 г.