Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич иска отборът да направи пълноценна зимна подготовка и да спечели шампионската титла в края на сезона.

"Доволен съм от състоянието на играчите след почивката. Най-важно е да няма контузени. Хубаво е да си на върха. ЦСКА би трябвало често да е на първото място като най-голям български клуб. Сега ни предстои ни по-тежката част, защото досега още нищо не сме спечелили. По-трудното е да се задържиш на върха, отколкото да стигнеш до него. Не обичам да говоря за бъдещето, ще играем мач за мач", каза специалистът на първата си пресконференция за новата година.

"Армейците" са водачи в класирането след есенния дял на сезона в Първа лига с точка преднина пред шампиона Лудогорец.

"Хубаво е да си на върха. ЦСКА би трябвало често да е на първото място като най-голям български клуб. Сега ни предстои по-тежката част, защото досега още нищо не сме спечелили. По-трудното е да се задържиш на върха, отколкото да стигнеш до него. Не обичам да говоря за бъдещето, ще играем мач за мач", каза още сръбският спец преди първото занимание на отбора от зимната годготовка.

"Бамба претърпя операция, ще му трябва още време, преди да се включи в основната група. Няма да бързаме, когато е готов, тогава ще се включи към тренировките. Трябва да е здрав, за да разчитам на него", продължи Илич.

"Всички знаят колко са важни феновете на ЦСКА. Със сигурност при по голяма подкрепа, футболистите ще дават още повече от себе си. Кога ще се върнат, зависи от тях, но ние имаме нужда от тях. На прав път сме, важно е да бъдем тим.Има много мачове, не водим 20 точки, за да сме спокойни. Грешките са част от футбола, който допусне по малко, ще спечели. Няма да има отпускане, защото нямаме право на грешки. Моето голямо желание е да станем шампиони, ще се борим с всички сили", завърши изказването си той.