Треньорът на испанския гранд Реал Мадрид - Карло Анчелоти говори пред медии преди подновяването на испанската Ла Лига. "Белия балет" гостува утре вече на Валядолид. Мачът е от 22:30 българско време.

“Всички играчи, които играха на Световното първенство, са добре и са готови да играят. Модрич, Чуамени и Камавинга тренираха индивидуално днес, но са добре и са готови за игра. Разбира се, ще дам приоритет на играчите, които тренираха повече през последните дни", категоричен беше той пред испанската преса.

Той коментира и това дали Лионел Меси вече е най-великият футболист в историята на спорта с оглед факта, че вече има всички най-ценни трофеи.

“Меси да е най-добрият в историята? Той е страхотен играч, но не мога да кажа кой е бил най-добрият. Имало е толкова много прекрасни играчи... Марадона, Ди Стефано, Кройф.. Не знам", заяви наставникът на Реал.

Името на Анчелоти е едно от спряганите за нов национален селекционер на Бразилия. Логично италианецът беше попитан дали това е така.

“Слуховете за Бразилия? Не знам, искам да остана в Реал Мадрид. Никога няма да помоля клуба да ме пусне да си тръгна", добави Анчелоти.