Крилото на английския Тотнъм - Деян Кулушевски заяви, че е преминал в "шпорите", за да си върне 'живота, глада и любовта". Националът на Швеция получи наградата на Aftonbladet за Най-добър шведски футболист за 2022 година.

"Много съм горд от тази награда. Положих много трду, а и много хора ми помогнаха по пътя. Цялата година определено беше фантастична. Дойдох в Тотнъм, за да си върна живота, глада и любовта, след като бяха отлетели. Чувствам, че ставам все по-добър и по-добър с всеки ден и се отново се забавлявам, когато играя на терена. Знам, че мога да стана още по-добър, на прав път съм. Всеки ден научавам нови неща, физиката ми става много по-добра и развивам разбирането и знанията си за играта. Чувствам се доста добре в момента, но искам още", заяви шведът в интервюто пред медиите.

"През втория ми сезон в Ювентус започнах да се съмнявам в себе си. Мислех си, че не съм толкова добър, колкото смятам. Това е най-лошото, което може да се случи на един футболист. Така започваш да се съмняваш във всяко решение, което вземаш на терена. Беше труден период, но той ме направи по-силен. Сега обаче имам чувството, че никога не съм бил по-добър“, сподели Кулушевски.