Тите, който води националния отбор на Бразилия на Световното първенство в Катар, е бил нападнат и ограбен днес сутринта в Рио де Жанейро, съобщиха бразилски медии.

Нападателят дори е потърсил сметка от бившия селекционер на "селесао" за отпадането на 1/4-финалите на Мондиала в Катар от Хърватия след продължения и дузпи.

По-късно стана ясно, че Тите е излезнал да се разходи сутринта в 6:00 часа по улиците в Рио, но е бил пресрещнат от мъж, който първо е принудил треньора да свали златен ланец от врата и да му го даде, а след това е влезнал в пререкания с него заради представянето на Бразилия на Световното в Катар.

След напускането на поста "национален селекционер", Тите беше засипан с оферти като се коментира, че мисли върху пет предложения. Три от тях са за селекционерски постове на национални отбори, а две – за наставник на клубни тимове от Европа.

Специалистът обяви, след като подаде оставка като селекционер на Бразилия, че иска да си почине от футбола за известно време, като няма да бърза да се връща към треньорството.

Тите бе начело на Бразилия от 2016 година. Преди това е водил клубове в Бразилия, както и отбори от Обединените арабски емирства.