Конър Макгрегър и Нейт Диас отдавна са извън листата с елитните бойци в лека категория.

Да, ирландецът и американецът остават професионални спортисти и дори звезди, но други хора вече доминират в UFC. Конър отдавна излекува контузията и за първи път от 8 години излетя от класирането. Нейт изкара договора си с UFC и стана свободен агент.

Акциите на двамата бойци намаляват и те решиха да се скарат отново в социалните мрежи. Както обикновено, конфликтът започна от Макгрегър, който призова Диас да участват в турнира по шамари. Диас припомни на Конър, че вече го победил в неговата игра.

Нейт се похвали, че го удушил по-бързо от Хабиб Нурмагомедов. Диас също вярва, че щял да нокаутира Конър, ако не са били позволени събмишъните. Разбира се, Конър нямаше как да остане длъжен на своя колега.

"Братле, казвам ти, смилал съм хора с твоята форма и размери. Смилал съм ги много лошо. 

Ще се раздам в третата битка. Ще се бия, докато вече нямам сили. Не ми пука. Ще вложа цялата си сила още от самото начало.", отвърна Конър.

Ветераните явно се опитват да ни убедят, че е необходимо да изчакаме третия дуел между тях. Да, преди седем години Макгрегър и Диас имаха две страхотни битки. В първата битка американецът се оказа по-добър и събмитна изтощения ирландец. След това Конър си отмъсти, печелейки с разделено съдийско решение.

За трета битка няма как да говорим, защото Диас вече не е в UFC. И двамата обаче са категорични, че такава ще има, така че ще видим.