Испанският гранд Реал (Мадрид) се подготвя за летния трансферен прозорец. Мадридчани са готови с пет футболисти, които правят или направиха още по-голямо впечатление на Световното първенство по футбол в Катар, съобщи испанската преса. 

Първи в списъка е 19-годишният талант на Англия и Борусия (Дортмунд) - Джуд Белингам, който направи фурор за островната държава на Мондиала. Той обаче е следен и от английските грандове Ливърпул, Манчестър Юнайтед и френския шампион Пари Сен Жермен. 

Енцо Фернандес е второто спрягано име за "белия балет". Аржентинецът стигна полуфинала на Световното със своята родина като е приятната изненада в тима на Лионел Скалони. 

Под номер 3 е спряганият за голяма част от европейските грандове централен защитник на хърватския национален отбор - Йошко Гвардиол. Другите имена са нападателят на Нидерландия - Коди Гакпо, отбелязал 3 попадения за "лалетата" в три двубоя на шампионата на планетата в Катар и изгряващата звезда на Португалия Гонсало Рамош, отбелязал хеттрик във вратата на Швейцария при успеха на португалците с 6:1 в осминафиналите.