Юго Лорис, който е капитан на френския национален отбор по футбол, похвали състава на Англия за тима им и играта, която показват на Мондиала в Катар. 

Фрация се изправя утре срещу Англия в последен 1/4-финален двубой на шампионата на планетата. Срещата започва в 21:00 часа на стадион "Ал Бейт" в Ал Хор. 

"Някои от нас играят и тренират с английските играчи всеки ден. Ако можем да помогнем на нашите съотборници с наученото в клубовете, ние го правим", сподели Лорис, който играе в английския Тотнъм.

"Англичаните са добри при статичните положения, високи са, имат играчи, които могат да изпълняват добре свободни удари. Трябва да сме много силни, но нашата атака има с какво да ги затрудни", добави още той. 

"Ако сравним двете страни, тук има повече английски играчи, които бяха на Световното първенство в Русия, отколкото играчи на Франция. Англия достигна до полуфиналите на последното Световно първенство и стана европейски вицешампион, има прогрес. Този отбор е готов да се бори за трофеи. Те нямаха късмет на последното Европейско, бяха близо до титлата. В нашия отбор има промени, има ново поколение играчи, играещи в най-добрите клубове в Европа. Това е добра комбинация от опит и млади играчи, ние ставаме по-силни стъпка по стъпка", завърши вратарят на настоящия световен шампион.