Александър Томаш, който е треньор на Локомотив (Пловдив), остана много разочарован от отпадането на "смърфовете" от Черно море от 1/8-финалите на SESAME Купа на България. Мачът приключи с успех за домакините с 3:1. Наставникът на пловдивчани беше бесен на своите футболисти. 

"Контролирахме играта, вкарахме гол, имахме ситуации, но допуснахме гол от нищото. Халфовете загубиха топката в средата на терена и ни вкараха. В съблекалнята им казах някои неща, но след това видях най-слабото второ полувреме откакто съм треньор на Локомотив. При някои хора явно трябва друг подход. Бесен съм, защото Локомотив е отбор, който трябва да завърши в челото, а не да живурка. Вместо да завършим по най-добрия начин годината, ние отиваме в размисли и страсти. Може би обаче, беше по-добре да се случи така, за да може някои хора да се събудят или трябва да се разделим“, коментира наставникът на Локомотив (Пловдив). 

"Не е хубаво да хвърлям вина, поемам моите забележки към себе си. Не може да вкарвам двама централни нападатели, давам указания, а ние играем отзад с топката. Явно някои хора са в почивка“, разкри още той. 

"Резултатите принуждават да променим играта, да искаш да се бориш, за да вземеш мача. Не е проблем да загубиш, но начинът, по който губиш. Разочарован съм. Не искам да живуркам. Ако има хора, които искат да живуркат, нашият отбор не е такъв, той има традиции. В отбора искаме да поддържаме ниво и класа. Не може да лъкатушим в таблицата. Не може да редуваме силни и слаби мачове. Не сме на това ниво, на което аз се надявах и очаквах“, категоричен беше наставникът на пловдивчани.

"Аз не съм от вчера във футбола, не мога да се отклоня от пътя, но може би трябва да отклоня някои хора от пътя“, завърши ядосаният Томаш.