Баскетболният отбор на Берое допусна първа загуба през този сезон в Балканската лига. От началото на редовния сезон в турнира българският тим имаше две победи, но този път отстъпи пред израелския Апоел Беер Шева с 61:109 точки.

Отборът на Берое беше равностоен на своя съперник през първата част, която завърши с аванс за Апоел от 23:20 точки, но от втората четвърт до края на мача израелският тим само увеличаваше преднината си, а отбелязаните точки от страна на Берое във всяка следваща четвърт ставаха все по-малко и тимът дори отбеляза само 9 точки в последната част.

Най-резултатен за състава от Стара Загора беше Михаил Комбаков със 17 точки, а Дариъс Хол добави 14. Над всички в срещата беше състезателят на домакините Рон Зипър с 23 точки.

Победата остави Апоел на върха в класирането с три успеха в три мача, а българският тим остава на четвъртото място с 5 точки.

В следващия си мач от Балканската лига отборът на Берое приема украинския Будивелник (Киев) на 7 декември в Стара Загора. Преди това Берое трябва да изиграе гостуването си на Левски в София на 3 декември от Националната баскетболна лига.