Треньорът на Аржентина Лионел Скалони беше категоричен, че неговият отбор трябва да се вдигне и да спечели оставащите два двубоя за "гаучусите" - срещу Мексико и Полша от група "C".

Южноамериканците загубиха днес от състава на Саудитска арабия с 1:2, с което спряха и серия от 36 поредни срещи без поражение.

"Трудно е да приема това, което се случи в рамките на само 4-5 минути през второто полувреме, когато ни отбелязаха два гола. Преди почивката контролирахме играта. Ситуациите, при които ни отсъдиха засади, в други случаи щяха да бъдат признати за голове. Допуснахме две попадения след това и резултатът стана 1:2. Уважаваме много противника от днес, както и всички останали. Това е много добър отбор, с физически силни и технични играчи. Остава ни да гледаме напред към двата ни оставащи двубоя в груповата фаза. Най-важното е реалността. Трябва да се вдигнем и да победим в другите два съперника. Ситуацията е изключително болезнена. Младите, които се включиха в игра, се представиха добре", коментира Скалони .