Радостта е в малките неща, но често го забравяме и трябва да си го повтаряме. Това каза Ралица Бежан – актриса и певица в сутрешния блок "Добро утро, България“ на Радио "Фокус“.

Главният акцент в разговора бе новият албум на Бежан "Ето ме“. "Аз смятам, че изкуството е изключителна сила във всяко едно отношение. То, може би, наистина изцелява, а когато човек прави нещо със страст и любов, японците използват думата "икигай“, на която ние не можем да дадем точен превод. Но това, което ти правиш със страст, желание и любов, и когато насочваш енергията си към нещо, което те кара сутрин да се събудиш с усмивка, аз смятам, че всичко друго, някак си, може да бъде преодоляно", коментира певицата.

Тя сподели кои са спътниците й в музиката като посочи Калин Жечев за човекът, на когото дължи много за професионалното си израстване и редица други музиканти, които й помагат и са до нея.

На въпрос кои са идолите на Ралица Бежан, тя посочи: "На десет години открих "Куиин“ и Фреди Меркюри и се влюбих в начина, по който той интерпретира музиката с неговата чувствителност. Много различна музика харесвам и се опитвам да намеря себе си в нея.

Водещата на "Добро утро, България“ анонсира концертите, които предстоят на 19 ноември във Велико Търново, а на 20-и – София и попита какво да очаква българската публика, а Ралица Бежан сподели, че събитията ще бъдат с различен цвят, като е подготвила представянето на албума "Ето ме", стари шлагери, стари градски и танцувални песни.