Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира битката за титлата в родната Ефбет лига. Това се случи след участие в благотворителен мач между ЦСКА-София и Левски, който беше под надслов “Обединени в грижа за мъжкото здраве" по инициатива на "Сити Клиник".

"Битката за титлата ще бъде много тежка. Лудогорец е шампион 11 години. Имат добър отбор. Имаме още два мача с тях. Ще се опитаме да завършим годината по най-добрия начин с две победи и ще видим напролет. Не сме имали почивка от юни. Сега ще има един месец пауза и идва подготовката“, коментира специалистът.

"Сърбия има невероятен отбор с Митрович, Влахович, Милинкович-Савич, Тадич. Все играчи, които играят в най-добрите първенства. Играхме фантастично в квалификациите, завършихме първи пред Португалия. Сърбия има фантастични единици“, заяви сърбинът по отношение на националния отбор на своята родна държава. 

"Очаквам голям брой фенове на мача със Съединение. В съвременния футбол не можеш да подцениш никото. Искаме да играем добре и да продължим напред“, добави Илич по отношение на мача на "армейците" с Гигант за Sesame Купа на България.