Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще проведе следващия си мач в края на февруари или началото на март. Кобрата е сигурен, че една победа може да му даде възможност да атакува световната титла за трети път.

"Нов мач очаквам да направя в края на февруари, началото на март. Една победа, и все пак съм в десетката на света, отново може да атакувам световната титла“, сподели той пред bTV.

Последният му двубой бе загубата от Дерек Чисора по точки в Лондон през юли. Преди това през май той победи Джери Форест в САЩ. 41-годишният българин има 29 победи (14 с нокаут) и 3 поражения в кариерата си на професионалния ринг.

Братът на Кубрат - Тервел също ще се бие отново. За последно той загуби от трикратния световен шампион Сергей Ковальов в главната среща на галата в Ингълууд, Калифорния през май, на която Кобрата победи Форест.

"В бокса се процедира да се завърнеш победоносно. Не е задължително да е срещу боксьор от световна величина. Може с някой не толкова известен, но зависи. Ако получа пак предложение да е срещу стабилен боксьор, нямам проблем“, призна Тервел.