Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес бе крайно разочарован след загубата с 0:6 от Ботев Пловдив като гост в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Той посочи като основна причина за поражението разликата в класите между двата отбора. 

"Срещата бе много слаба за нас. Не показахме достатъчно футболни качества. След първия и втория гол имахме няколко ситуации, но като цяло нямахме идея как да стигнем до попадение", започна той.

"Днес се видя голямата разлика между двата тима. Ботев Пловдив е с 6 пъти по-голям бюджет от нас и това си пролича. За да печелим, трябва да се раздаваме на 100% във всеки мач. Днес не го направихме и заслужено загубихме. Поздравявам съперника за успеха", допълни наставникът.

"Сега всеки в нашия отбор трябва да си помисли къде е сгрешил, какво е направил слабо и да анализира работата си. Трябва да излезем от тази трудна ситуация. Понякога проблемът не е самата загуба, а поведението ни. Днес това, което демонстрирахме, бе крайно незадоволително", завърши Даниел Моралес.