Наставникът на Ботев Пловдив Желко Копич бе крайно доволен от домакинския успех над Ботев Враца с 6:0 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Според него съставът е тръгнал пределно фокусиран и е можел да отбележи дори още попадения.

"Изиграхме много добър мач. Доволен съм от представянето на играчите. Още от първата минута футболистите ми влязоха концентрирано, играхме с висок интензитет и пресирахме отлично, възползвахме се от шансовете си и можехме да реализираме дори още повече попадения", подчерта Копич.

"Анализирахме добре съперника и знаехме къде са слабите страни на Ботев Враца. Успяхме да се възползваме от тях. Представихме се изключително добре и това направи разликата", продължи наставникът.

"Постигнахме два поредни успеха, бе много важно за нас да го направим. За първи път, откакто аз съм начело на отбора, спечелихме две поредни срещи. Сега ще се опитаме да вземем и трета поредна победа. Знаем, че следващият ни мач срещу Арда ще бъде тежък, но отиваме там, за да извлечем позитивен резултат", завърши изказването си специалистът.