ЦСКА - София излиза срещу Хебър (Пазарджик) в късния двубой днес от 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Българска армия" започва в 19:15 часа. При победа момчетата на Саша Илич ще излязат първи във временното класиране, изпреварвайки ЦСКА 1948 и Лудогорец, преди отборите на Любослав Пенев и Анте Шимунджа да изиграят своите мачове от шампионата. 

"Червените" ще търсят завръщане на победния път, след като в предишния кръг загубиха напеченото дерби с Лудогорец в Разград. Въпреки поражението от шампионите, футболистите на Илич получиха добра оценка от страна на феновете на тима. Очаква се в сметките на сръбския специалист да се завърнат двама от основните му играчи - Дауда Бамба и Брадли де Нойер, който пропуснаха сражението на "Хювефарма Арена" заради леки травми. 

Със сигурност провал, в това число и равенство, срещу 12-ия в класирането Хебър,  ще ядоса допълнително най-верните привърженици на "червените", които продължават своя бойкот на клубното ръководство, започнал след края на миналия сезон. 

 Хебър (Пазарджик) пристига на "Армията" без да има какво да губи, воден от млад наставник, който познава отлично всяко кътче в Борисовата градина - Владимир Манчев. Момчетата на бившата звезда на Лил, Леванте и Валядолид вече объркаха сметките на един по-горе стоящ тим в първенството - удариха с 3:2 Локомотив (София) на Станислав Генчев преди седмица. 

След успеха над "железничарите" Манчев се пошегува, че неговият отбор не е вкарвал три гола дори на тренировка. Общинарите в Пазарджик традиционно организират безплатен транспорт до София за феновете на тима.