Треньорът на ЦСКА Саша Илич направи поредния си изненадващ ход. Той остави извън групата за днешния мач с Хебър защитника Мено Кох, който в понеделник беше резерва при загубата с 1:2 от Лудогорец в Разград.

Двубоят с тима от Пазарджик започва днес от 19:15 часа на стадион "Българска армия“, а отново аут е нападател Дауда Бамба, който пропусна мачовете с Пирин и Лудогорец заради контузия.

Илич върна в групата нидерландския ляв бек Брадли де Нойер, който също пропусна срещите с благоевградчани и разградчани. След изтърпяно наказание в игра се завръща Иван Турицов.

За първи път 44-годишният сърбин включи в 18-те за мач от първенството новото попълнение Симеон Александров. Юношеският национал има големи шансове да дебютира за "армейците“ днес, а същото се отнася и за колумбиеца Марселино Кареасо.

ЦСКА е тотален фаворит срещу Хебър в днешния двубой. "Армейците“ имат 100-процентов актив в мачовете си срещу тима от Пазарджик. Другият отбор в елита, който никога не е печелил точка срещу "червените“ е Септември. От своя страна Хебър излиза днес за своя мач №100 в родната първа дивизия.