Вратарят Серджио Падт обобщи мнението на съотборниците си в Лудогорец, че всички са концентрирани за победа над ХИК (Хелзинки) в Лига Европа и никой не мисли за друго, освен как ще се представят утре.

Всички сме готови да направим голямата крачка. Мисля, че всички са добре и психически, и физически за голямата битка. ХИК (Хелзинки) са добър отбор и това е причината да са в Лига Европа. Много добри отбори има в този турнир. И ние ги видяхме в първия мач. Това коментира вратарят на Лудогорец Серджио Падт.

Той говори преди двубоя на отбора от Разград срещу ХИК (Хелзинки) от турнира Лига Европа. Двата отбора се срещат на 13 октомври (четвъртък) на "Хювефарм Арена“ в Разград.

"Осъзнаваме колко е важен предстоящият двубой, за да стигнем до пролетните мачове“, каза още нидерландският вратар на българския тим.

Попитан как би коментирал думите на Жозе Моуриньо, че Рома и Лудогорец ще спорят за 2-ото място в група "С“ на турнира, Падт отговори: Това за мен е голям комплимент от голям треньор. И ние се опитваме да бъдем конкурентен отбор, да се противопоставяме на големите. Това е нашата идея.