ЦСКА 1948 излезе със съобщение относно отбор на ветераните, в който попадат някои от големите любимци на сектор "Г". За своя първи двубой "червените" ще бъдат облечени в специално изработени ретро екипи, вдъхновени от мача с Ливърпул през 1982 година. 

"Отборът на ветераните на ЦСКА излиза в четвъртък в първия си официален мач от първенството на ветераните, а съперник е Житен. Мачът е от 15:00 ч. на стадион "Витоша“, като част от списъка на състезатели в тима са големи "червени“ легенди като Радослав Здравков, Любослав Пенев, Методи Деянов, Валентин Илиев, Кирил Котев, Апостол Попов и още много! 

Очакваме всички наши фенове на стадиона, за да подкрепим заедно футболистите, които са накарали всички нас да заобичаме ЦСКА още от деца! Двубоят между ветераните на "червените“ и ветераните на Житен е отворен и за представители на медиите. Легендите на ЦСКА ще стъпят на терена за сблъсъка, облечени в уникални ретро екипи, които са вдъхновени от незабравимата победа на "армейците“ над Ливърпул с 2:0 в 1/4-финала за Купата на европейски шампиони през 1982 г. 

Двата гола за един от най-престижните успехи в историята на ЦСКА пред погледа на 70 хил. зрители на Националния стадион "Васил Левски“ отбелязва настоящият оперативен директор на клуба ни Стойчо Младенов. Екипът на ветераните е изработен ръчно, като на гърба на яката му има надпис, посветен на великата победа, а на ръкава са неизменните три ленти, които по това време присъстват на фланелката на ЦСКА. Всички номера пък са пришивани ръчно по подобие на техниката за спортна екипировка, използвана през 80-те", написаха "червените".