Ювентус почти сигурно изгуби възможност да продължи напред в Шампионската лига, след като загуби с 0:2 от Макаби (Хайфа) снощи и остана само с 3 точки след 4-ия кръг в група “Н". Въпреки това наставникът Масимилиано Алегри няма намерение да подава оставка и получи подкрепа от президента на клуба Андреа Аниели, който заяви, че не планира треньорска рокада.

"Президентът е прав: трябва да се срамуваме. Това е един от най-лошите ни дни в последно време. Оставка? Дори не съм си помислял да си тръгна. Колкото по-трудно е предизвикателството, толкова повече искаш да се справиш с него. Трябва да покажем мъжество и страст, за да се измъкнем от тази ситуация", заяви Алегри. 

"Всичко, което можем да направим след такъв мач, е да замълчим. Представянето ни не беше на висота, не проявихме характер. Утре се прибираме в Торино и ще останем на базата до градското дерби. Длъжници сме на клуба и феновете. Не ми харесва футболистите да играят сами за себе си. Важното е да останем единни", допълни специалистът.