Интер ще очаква враждебна обстановка на "Камп Ноу“ в сряда от четвъртия кръг на Шампионската лига, след като миналата седмица италианците спечелиха с 1:0 в Милано, информира Football-Italia.

Възпитаниците на Симоне Индзаги са наясно, че равенство в Испания може да е достатъчно за класиране на 1/8-финалите. Напрежението обаче ще е изключително голямо, тъй като на "Джузепе Меаца“ имаше не едно спорни отсъждания от главния съдия Славко Винчич, който отмени гол на каталунците и не уважи исканията им за дузпа след игра с ръка на Дензъл Дъмфрис в наказателното поле.

Тази седмица президентът на "лос кулес“ Жоан Лапорта сподели, че реферирането на арбитъра през миналия вторник е било срамно, допълвайки че е информирал УЕФА за разочарованието на отбора.

От Италия идват множество коментари, че Интер са недоволни от действията на Барселона след срещата, макар шефовете на "блаугранас“ да не са сезирали официално европейската централа за работата на арбитъра Винчич.

Натиск ще има и върху състезателите на Шави Ернандес, защото те са изправени през угрозата за втори пореден сезон да отпаднат в груповата фаза на надпреварата. Понастоящем Барселона заема трето място зад Байерн Мюнхен и Интер, с актив от 3 точки.

В неделя при победата с 1:0 над Селта, запалянковците на Барса пяха обидни песни по адрес на Интер, което допълнително ще нагнети атмосферата утре вечер на "Камп Ноу“.