Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд разкри диетата си, с която поддържа своята перфектна форма. Тя включва хранене с говеждо сърце и черен дроб. Норвежецът започна забележително кариерата си на "Етихад Стейдиъм“, отбелязвайки 20 гола в 12 мача във всички турнири.

Началото на престоя му в Сити бе изключително впечатляващо, а стрелецът вдига завесата на диетата си в документален филм, наречен: "Haaland: The Big Decision“.

Показвайки огромни парчета сърце и черен дроб от своя месар, той споделя: "Вие (другите хора) не ядете това, но аз съм задължен да се грижа за тялото си. Мисля, че най-важно е да се яде качествена храна, която е местна. Защото местната крава яде трева там, където съм и аз? А аз ям сърцето й и черния й дроб", казва той.

Освен това състезателят е почитател на ледените бани и очилата, които филтрират синята светлина, за да подобрят съня му, заедно с диетата си от 6000 калории на ден.

По време на обиколка на тренировъчната площадка на Сити Холанд се обръща към готвачите с: "Вие трябва да сте любимите ми хора“, докато иска омлет със сирене и шунка.

22-годишният норвежец признава още, че пие вода само през сложна филтърна система.

"Първото нещо, което правя сутрин, е да получа малко слънчева светлина - добре е за моя ритъм. Също така започнах малко да филтрирам водата си. Мисля, че може да има големи ползи за тялото ми“, допълва Ерлинг.