Капитанът на националния отбор на Сърбия Душан Тадич показа самочувствие, след жребия за евроквалификациите на първенството в Германия през 2024-та година. 

Атакуващият полузащитник на Аякс посочи страната си като фаворит в група G, но припомни и актуалният приоритет - Мондиал 2022. Сърбия е в компанията на Унгария, България, Черна гора и Литва.

"Със сигурност това е много интересна група и реално много атрактивна за нашата общественост. Познаваме добре всички отбори. Играхме съвсем скоро с Унгария, Черна гора и Литва. Всичките три отбора заслужиха уважението ни с представянето си срещу нас, както и отборът на България. Там селекционер е Младен Кръстаич, с когото работихме, когато той водеше нашия национален отбор. Ясно е, че сме фаворити - както за класиране на Европейското първенство, така и за първата позиция в крайното класиране в тази група. Но сега преди всичко, пред нас са Катар и Световното първенство. Така че всички наши амбиции и мисли са фокусирани в тази посока. Нека мине Световното, тогава ще говорим повече за квалификациите за Евро 2024", каза той, цитиран от Hotsport.rs.