Отборите на Интер и Барселона се изправят един срещу друг на стадион "Джузепе Меаца“ в Милано тази вечер от 22:00 часа в мач от третия кръг в група "С“ на Шампионска лига.

Двубоят е ключов и за двата тима, които след първите два кръга разделят второто място в групата с еднакъв актив от по победа и загуба.

Треньорът на Барселона Шави Ернандес призна преди мача, че срещата ще бъде решителна в битката за второто място в групата.

Лидерът Байерн приема последния в класирането Виктория (Пилзен).

 

В група "А“ Ливърпул и Рейнджърс ще се изправят един срещу друг в мач от турнирите на УЕФА за първи път в историята си. "Червените" ще търсят задължителен успех на "Анфийлд", след като вече инкасираха едно поражение. В другия мач от групата Аякс приема водача Наполи.

В група "B“ изненадващият лидер Брюж е домакин на Атлетико (Мадрид). След първите два кръга белгийците са с две победи и без допуснат гол.

Порто приема Леверкузен в опит да спечели първите си точки в групата.

В група "D“ Айнтрахт (Франкфурт) посреща Тотнъм в пряк сблъсък за второто място. В другия мач лидерът Спортинг ще опита да продължи победната си серия в групата при гостуването си на последния Марсилия.

Програма на мачовете от третия кръг в Шампионска лига, които трябва да се изиграят днес, 4 октомври (вторник)

 

Група А

 

22:00 часа

Аякс – Наполи

Ливърпул - Рейнджърс

 

Група В

 

22:00 часа

Брюж - Атлетико (Мадрид)

Порто - Байер (Леверкузен)

 

Група С

 

19:45 часа

Байерн - Виктория (Пилзен)

 

22:00 часа

Интер - Барселона

 

Група D

 

19:45 часа

Марсилия - Спортинг (Лисабон)

 

22:00 часа

Айнтрахт (Франкфурт) – Тотнъм