Призовавам всички български граждани да излязат и да гласуват

"Кампанията в България приключи. Сега всичко е в ръцете на българския народ, който ще избира мъдро, както го е правил много пъти назад във времето. Историята показва, че ние можем да променяме ситуацията. Преминавали сме през много трудни времена, някои от тях по-трудни и от тези, в които сме сега. Това заяви в края на предизборната кампания лидерът на ПП "Възраждане" д-р Костадин Костадинов

"Пред нас стои задачата да променим политическия модел в страната ни, да отстраним зависимите политици и да преосновем българската държава. Да я направим предпочитано място за живот, работа и отглеждане на деца за всички българи.

Предизборните кампании често са време, в което тези, които се борят за доверието на българските граждани,  предимно обещават. Изричат думи, които многократно са показвали как забравят веднага щом приключи изборния ден. Сънародниците ми бяха лъгани дълго време и много пъти загубиха вярата си, но не и свещеното право да избират. Правото на избор отличава свободния човек от роба.

Призовавам всички български граждани да излязат и да гласуват на 2 октомври, да направят осъзнат избор и да изберат независимостта пред зависимите политически проекти на ГЕРБ, ДПС, ИТН, БСП, "Продължаваме промяната“ и "Демократична България“.

"Възраждане“ е единствената политическа организация, която е гарант за мира в страната ни. Ако българските граждани ни дадат доверието си и от  опозиция се превърнем в управляващи, нито един български гражданин няма да се бие  за американските интереси в Украйна.

"Възраждане“  е за запазване на българския лев, за да запазим финансовата си независимост; подновяване на преговорите с "Газпром“, за да може на България да ѝ бъдат осигурени достатъчни количества газ на достъпна цена; предоговаряне на условията за членството на България в Европейския съюз, за да бъдат те по-изгодни и в съответствие с българския национален интерес; запазване на въглищните ни централи и разкриване на още ядрени мощности, за да запазим енергийния суверенитет на страната ни; връщане на златния ни резерв в границите на България; възстановяване на отбранителния суверенитет на страната ни с модернизиране на българската армия; закриване на американските бази на територията на страната ни и референдум за членството на България в НАТО; развитие на  малкия и среден бизнес и възстановяване на хранителния суверенитет на страната ни чрез възобновяване на  производството и провеждане на политика за подпомагане на развитието му.“, каза д-р Костадинов на последната отворена среща с граждани, която се проведе в рамките на предизборната кампания в София

Всички българи, които подкрепят нашите основни приоритети, могат да изберат "Възраждане“ с номер 14 в бюлетината", каза в заключение Костадинов.

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!