Молдова не успя да се пребори с Латвия за първото място в група 1 на Лига "D", въпреки че успя да победи Лихтенщайн у дома с 2:0 и да се изравни по точки с лидера, който пък завърши наравно с Андора. И двата гола за тима на Сергей Клещенко отбеляза Виктор Стина в добавеното време. Латвийците се изкачват в по-горната дивизия заради по-добрата си голова разлика в директните двубои (б.ред. - двата отбора си размениха по една победа).  

Домакините имаха предимство и отправиха доста удари към вратата на Бюхел, но така и не стигаха до попадение. В 70-ата минута след корнер пред вратата на гостите удар на Дамасчан с глава бе изчистен от голлинията. Малко след това отново Дамасчан проби добре отляво, след което топката срещна гредата. В 80-ата минута Вадим Раца прати кълбото във вратата на гостите след удар с глава, но след дълъг преглед на ситуацията с ВАР голът бе отменен заради засада.

 

В добавеното време Молдова все пак успя да стигне до победата по малко щастлив начин, след като центриране на Виктор Стина прехвърли Бюхел и влезе в далечния ъгъл. Секунди след това Стина отбеляза и втори гол след много хубав удар от границата на наказателното поле

Така Молдова финишира групата с 13 точки - колкото и Латвия, но остана на второто място. Лихтенщайн завършва без нито една точка.