Председателят на КП "Български възход“ Стефан Янев се срещна с жителите на община Провадия и областта. Срещата с  обществеността се състоя в емблематичната Ламбова къща, а в нея се включиха и кандидати за народни представители от 3 МИР – Варна. Основните темипред Стефан Янев бяха свързани с развитието на селското стопанство и изграждането на околовръстен път в регион, тема която от години вълнува жителите, не само на общината, но и в цялата област.

Стефан Янев пое ангажимент да постави този въпрос на дневен ред в Парламента и възможности, за да стартира изграждането на важния инфраструктурен проект.

В хода на разговора бяха обсъдени и приоритетите на КП "Български възход“. Стефан Янев посочи, че най-важното за него и кандидатите за народни представители е справянето с демографската криза.

"За да се справих с този проблем – страната ни трябва да има силна и работеща икономика. Това ще доведе до по-високи доходи за хората, а оттам ще насърчим сънародниците ни избрали да живеят и работят в чужбина, да се завърнат в родината.

Приоритет за "Български възход“ е и намирането на евтин газ, сигурност на доставките, без предрасъдъци. Хората се притесняват за хляба си, а дори той зависи от цената на газа. Нашата цел е българите да живеят достойно и това се постига чрез достойни доходи и достъпни цени“, категоричен бе Янев.

В заключение лидерът на КП "Български възход“ призова жителите на варненска област  да дадат своя глас с Номер 15 в интегралната бюлетина, за силна държава, в която гражданите ѝ живеят достойно, а именно това може да им обещае "Български възход“.