Костадин Дамянов е водач на листата на КОД в Пловдив-област и под №6 в листата в град Пловдив. Той е наследник на т.нар. през комунизма "бивши хора" и участници в Горянското движение. Активен радетел за въвеждане на лустрационно законодателство в България. От 22 години управлява собствен частен бизнес в сферата на "Хорека" - дистрибуция на кафе. Завършил е "Промишлена електроника, радио и телевизия". Семеен, с 3 деца. 

"България беше Надежда за свобода и просперитет след 10.11.89 г... а какво получихме? Свободата да емигрираме, а не да създаваме!!! БКП и комунистическият режим бяха обявени за престъпни с чисто декларативен закон, не последва закон за лустрация!!!

Впоследствие БСП (тяхната наследница) създаде псевдопазарна икономика и обществена настройка, че държавата е длъжна да дава!!!

Заради липсващия закон за лустрация във властта и навсякъде в държавния апарат останаха (ДС и БКП) кадри, които разбиха импулса на българина за собствен семеен бизнес и предприемачество. Създадоха олигархичен модел на икономика по модел на Кремъл.

Стигнахме дотам, че част от българите смятат за нормално политическото лицемерие - "няма ляво, няма дясно", а псевдодесни партии са в откровена прегръдка с БСП - наследница на БКП!!!

Дотам, че български президент открито казва: "Крим е руски, чий да е"... Какво очаквате с червен генералитет? Дотам, че на най-българският празник 6 септември руски посланик остана да стърчи, надменно гледайки "губернията". Дотам, че при COVID епидемията само няколко десетки болнични заведения поеха вълната от хоспитализации.

Хаос и хранилка е НЗОК за стотици други болнични заведения. Дотам, че левите кадри със социалистическото си мислене изкривиха и обезсмислиха българското образование и наука. Дотам, че вкараха България в тежка енергийна зависимост (“Газпром"и зелената сделка са комунизъм)! 

Леви кадри със социалистическо (комунистическо) мислене няма как да се борят за десни ценности!

Всичко това нямаше да се случи, ако в България има лустрационен закон!!!

Последван и от антикорупционен, тип "Магнитски"!!!

Аз дълбоко вярвам и се боря за закон за лустрация, чрез който можем да заемем правилното място в Европа и ЕС и да направим България силна и независима!

Бог да пази България!"

Купуването и продаването на гласове са престъпления!