"БСП е единствената партия, която си изпълнява обещанията, само при нас има пряка връзка между това за какво гласуват хората и какво получават след изборите", каза водачът на листата на "БСП за България“ в Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин в с. Поляна, съобщиха от пресцентъра на ПП БСП.

Цялата кандидатска листа се събра в родното село на най-младия кандидат - 31-годишният Драгоя Драгоев, за да ги видят хората и да чуят какво предлагат. Вигенин подчерта, че последното управление е доказало, че написаното в програмите на БСП е това, което левицата защитава в парламента и макар и трудно го постига и примерите за това са много – безплатните детски градини, увеличеното майчинство през втората година, увеличените пенсии, по-голям необлагаем минимум за семействата с деца, увеличена минимална работна заплата и увеличение на разрешените ваучери за храна на месец, замразената цена на тока и още други придобивки, с които бяха подкрепени хората и бизнеса по време на криза. Не случайно предизборната кампания е изградена на принципа – какво е изпълнено за 7-те месеца участие в управлението и какво още се ангажира да изпълни коалиция "БСП за България“, ако избирателите я подкрепят.

"ГЕРБ не иска да дава пари за пенсии, не иска да дава пари за заплати, защото от пенсии не може да се открадне, а когато се спрат кражбите има пари и за пенсии, и за заплати", коментира още Кристиан Вигенин.

Той призна, че най-важната за него длъжност, която е заемал досега, е че от 2017 г. е бил народен представител от Ямболска обла news pic 2
© ПП БСП
ст, защото това му е давало възможност да решава реалните проблеми на хората от региона и да защитава техните интереси.

Своеобразният домакин на срещата – Драгоя Драгоев, изтъкна че последните години нищо не се е случило в с. Поляна и ако хората искат да подобрят живота си, трябва да излязат да гласуват на 2 октомври.

На срещата присъстваха и останалите кандидати за народни представители от коалицията – Нели Славова, Красимир Кръстев, Иван Митев, Пламен Димитров, Галина Георгиева и Георги Василев.

Да подкрепят своя колега Драгоя, който е професионален танцьор във Фолклорен ансамбъл "Тунджа“, бяха дошли и неговите колеги от ансамбъла. Те изнесоха концерт на изпълнилите салона на читалището и донесоха много радост и надежда на жителите на село Поляна.