Хората видяха, че експериментите в политиката не са удачни, а дори напротив – те водят до инфлация и скъпи горива. Това заяви за Радио "Фокус“ – Варна адв. Бранимир Балачев, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ/СДС в 3 МИР – Варна. Той посочи, че половината кампания вече отмина и са останали само две седмици до изключително важния вот, който българите трябва да дадат, за да спре разрухата в държавата.

"Ясно се вижда, какъв е подходът на партите, които участват в изборите: от една страна това е партия ГЕРБ, която преди два дни представи обширна програма,  разгъната в повече от 12 стъпки, във всички сектори на обществено-икономическия живот. ГЕРБ даде ясна заявка, че знае и може да управлява България чрез своите експерти, но най-вече как да  извади страната от тежката криза, която бе докарана от "Продължаваме промяната“ и нейните сателити.

От другата страна на изборите са популистките опорки на "Продължаваме промяната“, които очевидно нямат идея как да изведат страната от кризата, а единственото, на което са способни е да я задълбочават. Що се отнася до техните сателити в лицето на БСП и ДБ, както знаете те нямат никаква програма и работят на парче. Това говори ясно за тяхната немощ да се справят с кризата“, категоричен бе адв. Балачев.

Той добави, че в програмата за развитие изработена от ГЕРБ,  морската столица е намерила своето място, а приоритет за региона ще бъде завършването на важни проекти.

"Включени са изключително важни проекти за нашия регион. Започваме от темповото завършване на АМ "Хемус“, продължаване на работата по АМ "Черно море“, втори мост над Варненското езеро, довършване на пробива на бул. "Сливница“, стартиране на работата по електрическото метро, за което Община Варна вече даде своя дан и още много проекти, които чакат своето приключване.

Тук е важно да отбележа, че много сериозно е залегнало и здравеопазването. Крайно време е Варна да има своя собствена инфекциозна болница, а така също и детско лечебно заведение. Като цяло програмата е всеобхватна и е описана в близо 150 страници и варненци ще могат да се запознаят с нея.

Това което аз мога да направя е да призова моите съграждани да гласуват с разум, защото видяха, че експериментите не са удачни, дори напротив – те водят до инфлация и скъпи горива. Това, както обеща и нашият лидер ще бъде решено в продължение на само няколко месеца и до нова година ще се усети свежият полъх на експертното управление на ГЕРБ“, каза в заключение адв. Балачев. 

Десислава ВАСИЛЕВА