Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори пред журналистите при заминаването на отбора за Севиля, където утре българският шампион ще се изправи срещу Бетис. В четвъртък "орлите" гостуват на Бетис във втори мач от груповата фаза на Лига Европа.

Специалистът заяви, че очакванията към отбора не са се повишили след победата срещу Рома. Словенецът дори бе изненадан от този въпрос, като отговори с краткото "Не! Защо?“ Шимунджа обясни, че Лудогорец е отбор, който иска да се състезава. "Не сме станали фаворити в групата. Правим стъпка по стъпка, мач след мач и след тези шест двубоя ще видим какво сме направили“, каза Шимунджа.

"Бетис играе различен тип футбол от Рома. Не мога да кажа дали е по-добър, но е различен. Ние обаче искаме да играем всеки мач така, както играхме срещу Рома“, каза треньорът.

Той коментира и очаквания пълен стадион срещу Лудогорец. "Футболът е за феновете. На нас ни харесва, когато има добра атмосфера. Бетис има гореща подкрепа от страна на запалянковците. Това е едно домакинско предимство“, заяви Шимунджа.