Баскетболният ЦСКА вече тренира в пълен състав, след като към първоначалната група се присъединиха чужденците Йънг и Ноулс, както и националите Алекс Симеонов и Андрей Иванов, съобщиха от клуба.

Заниманията води Росен Барчовски, който започна първата си тренировка с близо 15 минутен разговор със състезателите. Той обясни правилата и водещите ценности на клуба - дисциплина, уважение и сериозно отношение към тренировъчния процес.

Тази година "червените" ще бъдат много интересна сплав между опитни и млади състезатели. Треньорският щаб очаква опитните да бъдат търпеливи към младите, а младите от своя страна да се научат да приемат забележки.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще гостува на Левски по време на 6-тия кръг на НБЛ в средата на ноември. Очаква се вечното дерби да се завърне на най-високо ниво в българския баскетбол през уикенда 19-20 ноември.

След 13 години пауза "армейците" отново са в елита, след като към клуба се присъедини генералния спонсор efbet. Победа над "вечния съперник" със сигурност ще даде самочувствие на "червените". В самото началото на сезона новоизграждащият се тим на ЦСКА среща три от отборите, които играха полуфинали през изминалия шампионата в НБЛ.