Само седмица бе достатъчна за запълване на първите детски групи във волейболен клуб "Левски София" - за деца от 6 до 12 години, съобщиха от клуба.

"В рамките на 7 дни получихме малко над 90 заявления и се наложи да преустановим временно записванията. Големият интерес е доказателство, че българските деца имат желание да спортуват и е въпрос на наши усилия - да им предоставим възможно най-добри условия и да ги мотивираме", заявиха от Волейболен клуб "Левски София".

"Над 100 деца на възраст до 18 г. ще се включат и в програмата на нашия основен партньор при подрастващите Vlado Volley Club . Доста деца, които са започнали в школата на Владимир Николов, след това продължават в "Левски София", а нашият екип е ангажиран и с двата клуба. Там все още има места за някои от групите", добавиха от "Левски София".

Заради сериозния интерес - за вече подалите заявки за записване в "Левски София", които са на изчакване, е сформирана буферна група. Заниманията за нея първоначално ще са само в събота следобед, започвайки от 17 септември.