Тенисистката от СКТМ "Комфорт" (Варна) – Мирослава Андронова, стана абсолютен шампион по време на универсиада, която се проведе в Кранево. Форумът се осъществи със съдействието на Асоциация за университетски спорт “Академик".

Андронова, която е студент в Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов", завърши турнира с 4 златни медала.

В отборната надпревара участие взеха 5 тима: Медицински университет - Варна , Шуменски университет,Технически университет – София, Русенски университет и Тракийски университет - Пловдив.

На финала на смесени двойки състезателката на СКТМ "Комфорт" (Варна) Мирослава Андронова и Нурай Ниязиев победиха Калина Христова и Павел Цолов с 3:0 гейма.

На двойки Андронова и Христова спечелиха златни отличия без загубен гейм.

В индивидуалното първенство варненката отново демонстрира най-високо ниво. На полуфинала тя победи Адриана Иванова от Русенския университет с 3:0 гейма, а на финала се наложи над опитната Женя Тодорова с 3:1, като това беше единствения загубен гейм за Андронова.

Клубното ръководство на СКТМ "Комфорт" Варна изрази задоволството си постиженията на своята състезателка.

"Андронова е изключително трудолюбива, не се съмняваме в нейните бъдещи успехи! Тя изпраща много силна година. Преди 3 месеца спечели шампионската титла на България с женския отбор на клуба, стана шампионка на двойки за девойки до 21 г., както и бронзова медалистка от индивидуалното първенство", гордее се главният треньор в  СКТМ "Комфорт" Стоян Поппетров.