Наставникът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция в Търговище преди утрешния мач с Лудогорец в Лига Европа. Той заяви, че "вълците" са дошли за победа в България, но подчерта, че прогнози се правят много трудно.

"Трудно е да говорим за фаворити, изпитваме максимално уважение към Лудогорец и ХИК. Много трудно се правят прогнози в този турнир, както и в Шампионска лига. Нямам намерение да пестя играчи за първенството, знаем колко важен е този мач. Как ще играе Лудогорец ли? Трябва да сме готови на всичко, трудно е да се каже. Лудогорец е отбор-експерт в Европа. Очакваме да е трудно", призна специалистът.

"Искаме победата, защото целта ни не е да се върнем в Лигата на конференциите. Ще се опитаме да наложим нашата игра. Идваме в България за победа.

Във футбола може да се случи всичко. Резултатът в Удине не беше заслужен, защото Удинезе отправи четири удара към нашата врата. Ето защо моята реакция към момчетата беше доста сдържана.

Може би утре Лудогорец ще види колко сме "гладни". Нямаме други цели, искаме да завършим първи в групата", добави още Моуриньо. 

Припомняме, че Рома загуби от Удинезе с 0:4 в мач от Серия "А". "Вълците" ще нощуват в Търговище преди мача от груповата фаза на Лига Европа срещу Лудогорец в Разград. Двубоят е в четвъртък от 19:45 часа на стадион "Хювефарма Арена“.