Шампионът Милан завърши 0:0 при визитата си на Сасуоло в междинния четвърти кръг на италианската Серия "А". Тимът от Милано дори можеше да загуби, ако в 22-рата минута вратарят Майк Менян не беше спасил дузпа, изпълнена от Доменико Берарди. След равенството Милан има 8 точки на трето място в класирането.

Рома разби у дома Монца с 3:0 в мач от междинния четвърти кръг на италианската Серия "А“ и излезе на върха във временното класиране. Българският национал Валентин Антов изгледа срещата на "Олимпико“ от резервната скамейка на гостите. Пауло Дибала отбеляза два гола за римските "вълци“, а Рожер Ибанес оформи класическото 3:0. С победата Рома е едноличен лидер във временното класиране с 10 точки. Монца пък остава на последното 20-о място без точки.

В друг мач от кръга Интер срази новака Кремонезе с 3:1. Хоакин Кореа в 12-ата, Николо Барела в 38-ата и Лаутаро Мартинес в 76-ата минута бяха точни за безпроблемния успех на "нерадзурите“, които са втори с 9 точки. Давид Окереке в края на мача се разписа за гостите, които са предпоследни без точки.